изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 08:06 EEST
"МАСТЕР" - ЕКСПЛОЗИЯ ОТ ТАЛАНТ И ЛЮБОВ    
КултураУдивителен концерт поднесоха малките и по-големи възпитаници на вокалната студия. Зала "Добрич" дълго ще пази спомена за бурните овации и разплаканите от умиление очи. Когато ги гледаш, не можеш да не изпитваш гордост, че си добруджанец и да не вярваш в бъдещето на нашия край 

 

Пред многобройна публика от верни почитатели миналата вечер изпълнителите от вокална студия "Мастер" на СОУ "Св. Климент Охридски" за пореден път показаха колко са талантливи. Това стана по време на концерта "Наградата на Мастер" в зала "Добрич", който бе поредната проява от традиционните пролетни празници "Мастер 2006". Изпълнителите - общо 40, представиха пред въодушевените добричлии, дошли да се насладят на творчеството им, както популярни поп-рок парчета, така и сложни класически партитури. А ръководителките им Милена Пеева и Стефка Василева за пореден път показаха, че когато с децата се работи с много любов, резултатите са великолепни.
Още с първото изпълнение - на "Аве Мария", залата избухна от аплодисменти. Овации предизвикаха прекрасните изпълнения на  "Мастер гърлс" и "Мастер бойс", на Хора на бебетата, както и  индивидуалните изпълнения на младите таланти, носители на многобройни награди от национални и международни конкурси. "Отворете сърцата си, направете ни щастливи, защото какво е артистът без своята публика" - това обръщение отправиха още в началото двамата водещи Димитър Димитров и Дамян Попов - също музикални таланти, също възпитаници на СОУ "Св. Кл. Охридски", но вече студенти, които  специално си бяха дошли от София за концерта. За допълнителното настроение допринесоха изпълнението на балет "Артемида", ревюто на модна къща "Ева Калина", както и специалният гост Цветелин Атанасов - Цецо Елвиса. В края на концерта залата бе изправена на крака от изпълнението на "Моя страна, Моя България" от Хора на бебетата.
По време на проявата награда - купа и грамота, получи талантливата Гергана Коева. "Решихме всяка година по време на традиционните пролетни празници да отличаваме един от изпълнителите на вокална студия "Мастер" - сподели Милена Пеева. Ръководителите бяха номинирили петима изпълнители. За да определят кой ще бъде отличен, те са се допитали до комисия в състав - Ваня Балчева, Сабина Дукова, Юлияна Герасимова, Атанас Ганев, Иван Апостолов, Валентин Вапцаров, Нейчо Нейчев и Камелия Койчева. Критериите на престижната награда са били: съвестно изпълнение на поставените задачи, спазване на правилата на вокална студия "Мастер", принос в развитие на музикалния живот на Добрич и за развитие на културата, позитивно отношение към колегите си, сериозно отношение и активно участие в концерти и спектакли, мотивация да продължат напред и др. Гергана Коева прие наградата с огромна благодарност и със сълзи в очите.
Много дълго работихме над този концерт и се надяваме жителите на Добрич да оценят труда на децата, сподели пред репортер на НДТ Стефка Василева. Тя изрази радостта си, че сред публиката бе и кметът на Каварна Цонко Цонев.
Снощи концертът "Наградата на Мастер" бе изнесен и в Генерал Тошево. НДТ

 


Сходни връзки

"МАСТЕР" - ЕКСПЛОЗИЯ ОТ ТАЛАНТ И ЛЮБОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди