изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:11 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на РДВР - Добрич са регистрирани  8 криминални престъпления и произшествия.


 1.На 28.03.2006г., около 10.00ч., след проведени активни оперативно издирвателни мероприятия от служители на Първо РПУ, на улица в гр.Добрич е установен и задържан 44 годишен жител от гр. Луковит, обавен за общодържавно издирване през втората половина на 2005г., във връзка следствено дело в ОСлС-Ловеч. Задържаното лице е предадено на ОЗ"Охрана"-Добрич за привеждане по етапен ред.
          2.На 28.03.2006г. в РПУ-Албена се тъжи жител на с.Оброчище, общ. Балчик  за това, че на 25.03.2006г в с.Оброчище, неизвестно лице е извършило кражба на мобилния му телефон.
          След предприетите оперативни мероприятия от служители на РПУ-Албена е установен 20 годишен жител на с.Оброчище, заподозрян в извършването на престъпното деяние. Вещта обект на кражба е открита от полицията, иззета и върната на собственика.
           След приключване изясняването на случая материалите ще бъдат изпратени в РП-Балчик.
            3.На 28.03.2006г. в РПУ-Каварна е получено съобщение от с.Божурец, общ.Каварана за това, че неизвестно лице е влязло в барака в района на селото и е извършило кражба на мобилен телефон, телевизор, скъпоструващи електрорежещи инструменти и други вещи.
           Служители на РПУІКаварна провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание.

През денонощието на територията обслужвана от РДВР-Добрич са регистрирани 2 ПТП с материални щети.

Поделенията на РЗ ПАБ са участвали в гасенето на 2 пожара с незначителни материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди