изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:34 EEST
Сдружението на Бойко Борисов започва да записва активисти    
Новини

Създаденото от столичния кмет Бойко Борисов сдружение ГЕРБ, започва да записва членове. Според ръководителя на движението Душана Здравкова, в него е добре дошъл всеки "от обикновени граждани до Волен Сидеров". Тя заяви, че новото сдружение се отличава от всички останали по това, че в него гражданите се събират, правят заедно полезни неща и намират формите да ги реализират.



Създаденото от столичния кмет Бойко Борисов сдружение ГЕРБ, започва да записва членове, съобщи Дарик радио. Централният офис на формацията ще бъде на улица „Адам Мицкевич“ номер 4 в София.

От желаещите да членуват в сдружението ще се иска да подадат собственоръчно подписана декларация, че нямат криминално минало.

"Всеки, който има качества, желание и знае как да действа, е подходящ за държавни постове. Хората казват и преценяват това дали Бойко Борисов е подходящ за министър-председател", така междувременно коментира амбициите на ГЕРБ ръководителят на сдружението Душана Здравкова, в предаването “Седмицата” на Дарик радио.

Според нея, целта на ГЕРБ е да организира дискусии, клубове, чрез интернет-форуми, да разяснява евроинтеграцията на България, да ражда и развива идеи от гражданите. Според Здравкова, "всеки е добре дошъл на тези дискусии, от обикновени граждани до Волен Сидеров".

По думите й ГЕРБ се различава от останалите сдружения по това, че в него гражданите се събират, правят заедно полезни неща и намират формите да ги реализират.

http://news.bulgarianpost.com

 


Сходни връзки

Сдружението на Бойко Борисов започва да записва активисти | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Сдружението на Бойко Борисов започва да записва активисти
Автор: Anonymous да 2006-04-03 @ 15:09 EEST
Няма какво да правят, правят си партии. Няма нужда от толкова партии. 2-3 стигат 100 депутати стигат това не е само мое мнение. Българинът е работлив, но в момента е подложен на гиноцид, няма значение от коя партия.
Сдружението на Бойко Борисов започва да записва активисти
Автор: Anonymous да 2006-04-03 @ 16:59 EEST
Всичко добре, ама според теб да разчитаме на БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, СДС и другите партии ли? Нека има конкуренция, ще се затрие ли светът ако, примерно досегашните партии угаснат, а се появят нови?
Сдружението на Бойко Борисов започва да записва активисти
Автор: Anonymous да 2006-04-04 @ 13:12 EEST

   Конкуренция,конкуренция ,да не сме репички та да ни

продават за кебапче и чаша бира?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди