изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:02 EEST
Нашенци отвличат гръцки бизнесмен - искали ? 70 000 откуп    
Ред и сигурностТрима души са арестувани тъй като отвлекли 58-годишен гръцки гражданин в Кърджали и поискали за него откуп от близките му, съобщиха от полицията.

Похитителите 43-годишният К.П. от Кърджали, и 28-годишните Т. и К. И. от старозагорското село Ягода са със 72-часова мярка на задържане, реши Окръжната прокуратура в Кърджали. Пострадалият гръцки гражданин пристигнал в страната на 25 март 2006 г. Той бил подмамен в жилище в Кърджали, където бил държан насила. От близките му в Гърция бил поискан откуп от 70 000 евро. Няколко дни по-късно гъркът бил освободен от похитителите си (засега не се съобщава защо). Текстът по НК за изнудване, по който е образувано следственото дело, предвижда лишаване от свобода от 2 до 8 години. Само преди 3 месеца в София беше отвлечен и измъчван британец, който дошъл да купува жилище в България. При освобождаването му бе убит един от похитителите.

http://www.dir.bg

 


Сходни връзки

Нашенци отвличат гръцки бизнесмен - искали ? 70 000 откуп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.94 секунди