изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:16 EEST
6 крими босове в Пловдив скрили данъци    
Ред и сигурност11 акта за укрити данъци на 6 физически лица и 5 свъзани с тях фирми от подземния свят, установиха данъчните в Пловдив.

Укрити данъци са установени при всички 6 приключили ревизии в града, разпоредени в началото на месец септември, като час от акцията срещу лица и фирми, свързани с организираната престъпност. Това съобщи по Дарик регионалният директор на Националната агенция по приходите Георги Търновалийски. Сред проверяваните лица са Стоян Ненчев - Цеко, бившият полицай Георги Тодоров- Шилето, който преди години стреля срещу Цеко и уби бодигарда му, фамилията Халваджиеви и един затворник - Ангел Личканов - Личкана. Продължава установяването на действителните доходи на още 2 физически лица от списъка на прокуратурата. Резултатите от данъчните производства ще бъдат предадени на прокуратурата, обяви Търновалийски. Той не назова сумата на укритите данъци, но подчерта, че става дума за особено големи размери, което според класификацията на приходната администрация означава над 5 хил. лв.

http://www.dir.bg

 


Сходни връзки

6 крими босове в Пловдив скрили данъци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди