изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:34 EEST
ПОМОЩНИК-СЛЕДОВАТЕЛЯТ ДИМО ДИМОВ Е УВОЛНЕН. СРЕЩУ НЕГО СЕ ВОДИ СЛЕДСТВИЕ ЗА ПОДКУП    
ЛюбопитноЗаповед, подписана от директора на Националната следствена служба Бойко Рашков, за уволнението на помощник-следователя Димо Димов донесе вчера в Добрич началникът на Окръжната следствена служба Драгостин Байчев.

Както НДТ вече писа, срещу помощник-следователя е заведено дело за подкуп. На 27 март т.г. той получил във входа на блока, където живеел, 2000 дойче марки от Антон Ангелов - от ромски произход. Малко след това полицаи нахлули в жилището и направили обиск, но не открили валутата. Едва когато обяснили на помощник-следователя, че на 21 март в Първо РПУ е подадена жалба, Димов извадил парите от тайник в дома си.

ВМЕСТО ВОДА - СОДА КАУСТИК
54-годишната Яна Желязкова - животновъд в свинекомплекса в с. Септемврийци, погълнала по невнимание около 70 мл сода каустик. Течността се намирала в багажа й, а пострадалата е помислила, че в шишето има питейна вода и не подозирала за последиците. Пострадалата незабавно била откарана в каварненската Бърза помощ. Състоянието на жената е тежко и тя е прехвърлена в добричката болница - с опасност за живота.
НДТ - 5 април 1996 г. 

 


Сходни връзки

ПОМОЩНИК-СЛЕДОВАТЕЛЯТ ДИМО ДИМОВ Е УВОЛНЕН. СРЕЩУ НЕГО СЕ ВОДИ СЛЕДСТВИЕ ЗА ПОДКУП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.96 секунди