изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:27 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията, обслужвана от РДВР - Добрич, са регистрирани  9 криминални престъпления и произшествия.


 1. На 04.04.2006г. в Първо РПУ се тъжи жител на Добрич, стопанисващ търговска барака в централната част на града, за това, че неизвестен извършител, чрез взлом е проникнал в обекта и е извършил кражба на дървен обков на бараката, масивна дървена врата, три туби с нафта и шест дървени греди. По случая е образувано полицейско дознание. Оперативно-издирвателните мероприятия за разкриване на извършителя се провеждат от служители на Първо РПУ.
2. На 04.04.2006г. във Второ РПУ се тъжи жител на с. Г. Колево, за това че за времето от 02 до 04 април неизвестен извършител е проникнал в стопанската му постройка, от където е извършил кражба на 20 метра гумиран кабел за удължител, 40 метра рекордоман и два кв.метра алуминиева ламарина. Образувано е полицейско дознание. По случая работят служители на Второ РПУ.
През изминалато денонощия на територията на РДВР-Добрич е станало едно ПТП с материални щети.
Поделенията на РЗ ПАБ са участвали в гасенето на 1 пожар с  настъпили материални загуби.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди