изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:10 EEST
Десетки български двойки ще правят бебета в най-дългата любовна нощ    
НовиниВодещите на сутрешното шоу „Тройка на разсъмване“ стартират кампания „Повече българчета за България“, чиито финал ще бъде на 13 април.

Тогава всички български двойки, които желаят да заченат бебе, ще могат да го направят в изисканата атмосфера на хотелите в седемте най-големи града, в които радиото излъчва.

Нощувките и романтичните екстри са подарък от предаването.

В най-дългата любовна нощ във всички хотелски стаи ще има на разположение тестове за бременност, а бележка от акушер-гинеколог в рамките на един месец след въпросната нощ ще удостовери началото на новия живот.

Всички успешно заченали двойки през най-дългата нощ ще участват в томбола за голямата награда на кампанията- пълно обзавеждане на детска стая, бебешка количка, столче за хранене и всичко необходимо за отглеждането на едно дете през първата една годинка.

„Не искаме да правим ПР-кампании, да превръщаме семействата в медийни звезди и да включваме в инициативата до болка познати известни личности. Това е начинание, ориентирано към хората, които искат да направят страната ни по-добро място за живеене въпреки трудностите при отглеждането на деца“, казаха на пресконференцията по повод старта на кампанията Тодор, Милена и Кирил от „Тройка на разсъмване“.

За да се включат в инициативата, двойките трябва да отговарят на две условия- да са пълнолетни и да имат български паспорти. Всички желаещи могат да се запишат на ефирния телефон или на и-мейла на предаването.

Партньорите във всяка двойка ще трябва да оставят трите си имена, адрес и телефон за обратна връзка, информация за възрастта, професията и местоработата си, да кажат дали има сключен брак и собствени деца.

На въпроса на Tialoto.bg дали всички записали се за участие в кампанията ще има възможност да участват, тримата водещи обясниха, че хотелите, в които ще се проведе най-дългата любовна нощ са готови да посрещнат абсолютно всички желаещи. В краен случай ще има подбор преди въпросната нощ, за да се даде път на двойките, които сериозно са се заели със задачата да си имат бебе.


tialoto.bg

 


Сходни връзки

Десетки български двойки ще правят бебета в най-дългата любовна нощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди