изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:30 EEST
ОЩЕТЕНИ ВИНЯТ АРЕНДАТОР В ПОРЕДНИ ЛЪЖИ    
ЗемеделиеИскаме да разобличим арендатора Люба Русева Маринова от Добрич, която за пореден път не спази обещанието си.

Тя излъга вестника ви, а така и цялата общественост, че ще ни плати дължимите ренти. Това споделиха в редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна" група собственици на земеделска земя, ощетени от Люба Маринова.
В материала "Рента за 3 402 декара дължи неизряден арендатор" от 1 февруари т.г. разказахме за жалба до редакцията, подписана от 37 собственици на земеделска земя. В нея те разказват, че Люба Маринова, която арендова земята им, не изплаща редовно рентите им. Някои от тях не ги били получили за целия период от 2001 до 2005 г. , а други - само за някои от тези години. Масово не били изплатени рентите за 2004-2005 г. Според жалващите се, през всичките тези години са получавали обещания, че ще получат рентите си с посочване на конкретни дати, но по неясни за тях причини това се отлагало с времето. Собствениците на земи са се опитвали нееднократно да осъществят връзка с Люба Маринова за разрешаване на проблема, но тя сменяла офисите си и се криела. Тогава репортер на НДТ се свърза с Люба Маринова, която заяви, че рентите ще бъдат изплатени до края на март. Тя каза още, че ще уговори индивидуална среща с всеки един от собствениците.
Краят на март мина, но никой от нас не си е получил рентата, заявиха ощетените. Те допълват, че Люба Маринова е излъгала и за индивидуалните срещи с всеки от тях. Собствениците на земя твърдят, че тя продължава да се крие. Наскоро отново била преместила офиса си - от сградата на бившата Добруджанска банка в хотел "България". Където отново била неоткриваема.
Потърпевшите се жалвали от некоректния арендатор пред Комисията за борба с корупцията към Народното събрание, която наскоро проведе открито заседание в Добрич. Народните представители разбирали, че става дума за измама, но не искали да се намесят. Ощетените разказаха пред репортер на вестника ни за неофициална информация, достигнала до тях - че Люба Маринова е започнала да арендова земя в Разградско и Силистренско. И подозират, че собствениците й ще са поредните измамени. Арендодателите ще търсим до край правата си - категорични са ощетените. НДТ

 


Сходни връзки

ОЩЕТЕНИ ВИНЯТ АРЕНДАТОР В ПОРЕДНИ ЛЪЖИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди