изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:34 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниПОСЛАНИКЪТ ни в Лондон е заявил при визитата на президента, че по данни на посолството ни, в края на 2005 г. в България вече живеят 10 хил. британски семейства.

Г. Първанов е добавил, че за последните две години в района на Елхово 230 имота са били купени от британски семейства.
ПРОДЪЛЖАВА пролетното почистване на града, заяви вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Целта е до 21 април да бъде завършено и измиването на централната градска част. Работи се вече и по обновяването на зелените ивици между булевардите. Започна почистването и на междублоковите пространства, като участие в тези мероприятия вземат предимно безработните на социално подпомагане, които трябва да отработват 5 или 10 дни. "За този месец, според справките на Бюрото по труда, трябва да дойдат да положат обществено-полезен труд 180 души. Ние се надяваме 50 % поне да се явят. Миналия месец само половината от тях се явиха" - каза още арх. Ганчев. Тези от безработните, които не отработят определения им брой дни, биват лишавани от социално подпомагане.
ОТ ВЧЕРА в рамките на 4 дни двама консултанти от консорциум "Планет" са на работно посещение в община град Добрич, съобщи зам.-кметът по икономическо развитие Галина Митева. Посещението на консултантите е с цел подобряване квалификацията на администрацията и сертифицирането на общината по ISO.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди