изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:36 EEST
ВМРО във Варна, Генерал Тошево и Добрич пуснаха декларация по повод ранения от цигани симпатизант на партията    
ОбществоВарна. Протестна декларация по повод циганското нападение от вчера срещу симпатизант на ВМРО в село Бежаново, Добричко, написаха структурите на патриотичната партия във Варна, Генерал Тошево и Добрич, предаде репортер на радио “Фокус” - Варна.


“Липсата на воля в държавата и правораздавателните органи да се разправят решително и безкомпромисно с вихрещата се циганска престъпност води до чувство за безнаказаност сред мургавите криминални елементи. Крайно време е на това безобразие да бъде сложен край. ВМРО призовава българската полиция, прокуратурата и съдът да предприемат незабавни действия и в най-кратки срокове извършителите на този опит за убийство да бъдат наказани с цялата строгост на закона”, се казва в декларацията на ВМРО.
Патриотите обещават, че “ако държавните органи за пореден път не изпълнят задълженията си, структурите на ВМРО имат ресурс да осигурят безопасността и сигурността на своите членове и симпатизанти”.
“ВМРО изразява надеждата си, че този път българските правораздавателни органи ще си свършат работата, за да не се налага ние да раздаваме справедливост по традиционния за организацията начин”, се казва в заключение в декларацията.
Деян МИХАЙЛОВ
 


Сходни връзки

ВМРО във Варна, Генерал Тошево и Добрич пуснаха декларация по повод ранения от цигани симпатизант на партията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди