изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:42 EEST
Бойко Борисов: Винаги съм уважавал работата на съдия Антон Станков    
ПолитикаСофия. Винаги съм уважавал работата на съдията Антон Станков и неговия професионализъм, още от времето преди да бъде министър на правосъдието, заяви за Агенция “Фокус” кметът на София Бойко Борисов.


“Доказателство за този професионализъм е и неговото незабавно връщане на работа в съда, след приключването на министерския му мандат”- допълни кметът Борисов.
“Антон Станков винаги е добре дошъл да сподели с мен мнението си, защото е доказал своята привързаност към европейското бъдеще на България” – смята столичният кмет.
Според генерал Бойко Борисов реформата в съдебната система не може да бъде осъществена от политици, полицаи и общественици, а само от съдии, които работят в системата и я познават и ценят европейската ориентация на страната ни.
“Надявам се, че няма да срещна обструкции в реализирането на идеята ми да осигуря на съдиите мястото, в което те да работят и да вземат решенията, които обществото очаква от тях” – завърши кметът на София Бойко Борисов.  http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Винаги съм уважавал работата на съдия Антон Станков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди