изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:39 EEST
Инициативен комитет на ГЕРБ бе учреден в Кюстендил    
Политика  Кюстендил. 12 симпатизанти на Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ) са се присъединили към новоучредения Инициативен комитет на ГЕРБ в Кюстендил. Това съобщи за Агенция "Фокус" Теодорка Илиева, също член на Инициативния комитет.

Тя посочи, че на първото събрание на комитета днес симпатизантите са се запознали с устава и целите на сдружението. Определен е и отговорник за контакти с управителния съвет в София.
По думите на Илиева, причина за все още малкият брой на симпатизантите на ГЕРБ от Кюстендил е малкото гласност, която се е дала за учредяването на инициативния комитет. “Искахме да разберем какъв е интересът и нагласите на гражданите към сдружението”, уточни Илиева. И изрази надежда, че интересът към ГЕРБ в следващите дни в Кюстендил и региона ще се повиши.
Илина ГРИГОРОВА

Дупница. Сдружението Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ) има вече свое представителство в Дупница. Вчера вечерта се е провел учредителен съвет на новия инициативен комитет на ГЕРБ. Това съобщи за Агенция “Фокус” Емил Гущеров, отговарящ за контактите на инициативния комитет от Дупница с Управителния съвет в София. Гущеров съобщи, че до този момент са подадени 21 заявления за членство в ГЕРБ. “Това са хора от различни области на икономическия и обществен живот - лекари, собственици на фирми и счетоводни къщи, лекари”, добави Емил Гущеров. По думите му, на следващото заседание на комитета ще се приемат още заявления на желаещи да се присъединят към ГЕРБ.
Илина ГРИГОРОВА
 


Сходни връзки

Инициативен комитет на ГЕРБ бе учреден в Кюстендил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди