изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:15 EEST
КОНКУРС ЗА РИСУНКА ПО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА АСТРИД ЛИНДГРЕН    
Култураорганизират посолството на Швеция в България и Евро-Българският културен център. В конкурса могат да участват деца на възраст от 8 до 12 години, с по една рисунка, представена от културни институции - библиотеки, училища, читалища и техните школи, книжарници и издателства.

Рисунките могат да бъдат изпълнени във всякаква техника, на хартия - максимален формат А4. Крайният срок за участие е 12 май, а рисунките се изпращат на адрес: София 1000, ПК 620, Посолство на Швеция /за конкурса/.
Конкурсът ще бъде в рамките на фестивала "Астрид Линдгрен и изкуството за деца", който ще се проведе от 26 май до 11 юни. Организатори са посолството на Швеция в България и Шведският институт. В почетния комитет по подготовката на фестивала от българска страна са включени видни творци и общественици, сред които: акад. Антон Дончев /писател/, Бойко Борисов /кмет на София/, Георги Кадурин /директор на Младежкия театър/, Ивайло Калфин /министър на външните работи/, Меглена Кунева /министър по европейските въпроси/ и Никола Манев /художник/.
 


Сходни връзки

КОНКУРС ЗА РИСУНКА ПО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА АСТРИД ЛИНДГРЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди