изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:06 EEST
УЧЕНИК ЩЕ ОГЛАВИ ИНСПЕКТОРАТА ПО ОБРАЗОВАНИЕ    
ОбразованиеДен на ученическото самоуправление ще се проведе на 9 май във всички училища и регионални инспекторати по образование в страната

Проблемът с отсъствията на ученици и учители е обсъден в петък по време на срещата на началниците на регионалните инспекторати по образование в страната и министъра на образованието и науката Даниел Вълчев и неговия екип. В срещата е участвала и началникът на добричкия инспекторат Рина Иванова. Министър Вълчев е поискал да бъдат направени предложения за справяне с големия брой отсъствия на учениците.
Ден на ученическото самоуправление ще се проведе на 9 май във всички училища и инспекторати по образование в страната, каза за НДТ след срещата Рина Иванова. Добрич, разбира се, също ще се включи в инициативата. Амбициозни и инициативни ученици ще станат училищни директори, а един от тийнейджърите ще оглави Инспектората по образование. Младите хора имат много интересни идеи и е хубаво те да бъдат чути, сподели Р. Иванова.
По време на срещата с министъра е обсъден също план приемът и е станало ясно, че няма да бъдат допуснати маломерни паралелки.
 


Сходни връзки

УЧЕНИК ЩЕ ОГЛАВИ ИНСПЕКТОРАТА ПО ОБРАЗОВАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди