изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:43 EEST
ДНЕС ЗАПОЧВАТ ЗАПИСВАНИЯТА В СДРУЖЕНИЕ ГЕРБ В ДОБРИЧ    
ПолитикаДнес започват записванията в създаният на 13 т.м. Регионален клуб Добрич на Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" /ГЕРБ/.

Председателят на клуба Румен Иванов каза за НДТ, че записванията могат да стават днес от 9.00 часа в офиса на ГЕРБ в Добрич, който се помещава на третия етаж в кино "Родина".
Както вече ви информирахме, в четвъртък вечерта в присъствието на повече от 800 души в препълнената концертна зала "Добрич" бе учреден Регионален клуб Добрич на Сдружение ГЕРБ. Тогава се проведе и среща с Управителния съвет на ГЕРБ с председател Душана Здравкова и кмета на София генерал Бойко Борисов. Още по време на срещата мнозина граждани поискаха на място да започнат записванията в ГЕРБ, както бе и замислено това да стане. Големият интерес към дискусията, а и последвалото продължително раздаване на автографи, а и отговарянето на лични въпроси отстрана на Б. Борисов, доведоха до промяна записването да започне днес, в началото на седмицата, чийто завършек е празничният Великден.    НДТ

 


Сходни връзки

ДНЕС ЗАПОЧВАТ ЗАПИСВАНИЯТА В СДРУЖЕНИЕ ГЕРБ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДНЕС ЗАПОЧВАТ ЗАПИСВАНИЯТА В СДРУЖЕНИЕ ГЕРБ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2006-04-17 @ 21:02 EEST
След като не успя да се реализира като професионалист бившия шеф на РДВР  Добрич (мошениците-престъпници за които без помощта на СРС има повече от достатъчно доказателства за престъпните им деяния си живяха добре ,а на почтени хора дръзнали да си търсят правата срещу тях службите спретваха постановки по негово време;безследно изчезналите си останаха такива,макар,че точно заради това Румен Иванов бе назначен за директор на РДВР Добрич,да не говорим за стопените ДДС задължения на някои измамници,като Христо Жорж Калинков-посещаван в офиса си лично от директора на добричката полиция,разбира се за сметка на добросъвестните данъкоплатци-играта става съвместно с данъчно,а дали,кой и как се облажват е въпрос на предположения и разследване,ако има кой да го направи) е решил да става политик,за да помага на тези,на които е помагал и като директор на РДВР - то комай с тази цел се създава т.н.ГЕРБ - срамота.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди