изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:16 EEST
БТК УДАРИ НОВА БРАДВА НА АБОНАТИТЕ СИ    
НовиниЗа Великден телекомът чукна джоба на масовия потребител, като отново вдига стойността на абонаментната такса

Вчера БТК е представила новата си тарифна политика, съобщиха от пресцентъра на компанията. Това, което веднага ще усети масовия потребител и увеличението на абонаментната такса с цял лев. Телекомът също иска да премахне по-ниското таксуване в работните дни за селищно таксуване, като заявят, че няма търсене от страна на клиентите. Засега компанията запазва часовата зона за слаб трафик в почивните дни и официалните празници, като по-ниското отчитане на разговорите става в периода 21-7 часа.
От компанията твърдят, че са предложили опростяване на схемата за таксуване на междуселищните разговори, според която трите съществуващи до момента зони се премахват и се създава една обща зона за междуградски разговори. Така разговорите на територията на страната в силен трафик ще се таксуват по 7 ст., а в часовете на слаб - по 4 ст. на минута, след първоначалната цена от 11 ст., информират още от пресцентъра. Цените, посочени от БТК са без ДДС. По традиция дружеството намалява телефонията за международни разговори.
 


Сходни връзки

БТК УДАРИ НОВА БРАДВА НА АБОНАТИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди