изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:34 EEST
Кметът на София Бойко Борисов: Няма и няма откъде да има каквато и да било връзка между ГЕРБ и НДСВ    
НовиниСофия. “Няма, не може да има и няма откъде да има, каквато и да било връзка, още повече пъпна, между движението ГЕРБ и НДСВ”, заяви за Агенция “Фокус” кметът на София генерал Бойко Борисов, по повод изявления на депутатите от БСП и НДСВ Татяна Дончева и Огнян Герджиков.


“Личното ми отношение и уважението към Царя не трябва автоматично да се пренася върху партия НДСВ. Дори обратното. Смятам, че с петте си министри и безброй зам.-министри, НДСВ носи пряка отговорност, заедно с коалиционните си партньори от БСП и ДПС за орязването на бюджета на столицата с над 100 млн. лева и безхаберното управление на страната.” – смята генерал Борисов.
Столичният кмет изтъкна, че при цялото си уважение към двамата депутати, не може да позволи на обществото да се внушава, че има каквато и да било връзка с НДСВ.
“Само веднъж разчитах на подкрепата на партия НДСВ, по времето когато бях в МВР, но тогава НДСВ предпочете най-напред министър Петканов, след това министър Петков и аз напуснах”, заяви генерал Борисов.
“Неслучайно препоръчах на движение ГЕРБ да се разграничи от редица кандидатури за членство на бивши министри. В този контекст, към НДСВ нямам и нямам намерение да имам каквито и да било ангажименти - допълни кметът на София.
“Още повече, че по време на кметската кампания в София, НДСВ имаше свой кандидат, който особено яростно опонираше на моите виждания.”- смята Борисов.
Генерал Борисов смята, че с участието си в управляващата коалиция НДСВ допринася за огромните проблеми, които имат столицата и българското общество като цяло. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Кметът на София Бойко Борисов: Няма и няма откъде да има каквато и да било връзка между ГЕРБ и НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди