изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:21 EEST
ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ И СИЯНА ФУДУЛОВА ЩЕ ПОСЕТЯТ ДВЕ ИТАЛИАНСКИ ПРОВИНЦИИ    
НовиниОбластният управител на Добрич Динчер Хаджиев и  неговата заместничка Сияна Фудулова от днес до 28 април ще бъдат на посещение в италианските провинции Лигурия и Абруцо, за да се запознаят със структурите на регионалните администрации. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Посещението им е в рамките на проект "Регионална иновационна стратегия за Североизточен район за планиране", подкрепен от Шестата рамкова програма на Европейския съюз, направление "Изследвания и иновации". Проектът е реализиран с партньорството на  регионалните власти на Македония, Гърция, Италия, Министерство на регионалното развитие и благоустройство и Алианса на областните управители от Североизточния район за планиране /СИРП/. Идеята е да се създаде устойчива среда за стимулиране на иновациите в шестте области на СИРП. Продължителността на проекта е 32 месеца и ще завърши с план за действие, включващ пилотни проекти и подходящи програми за финансиране. В проекта участват организации от областта на туризма, земеделието, индустрията, представители на висши учебни заведения, научни институти и неправителствени организации. Координатор на проекта е Високотехнологичен бизнес инкубатор - Варна.
 


Сходни връзки

ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ И СИЯНА ФУДУЛОВА ЩЕ ПОСЕТЯТ ДВЕ ИТАЛИАНСКИ ПРОВИНЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди