изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:05 EEST
"Атака" все още не е връчила декларацията си в Американското посолство    
НовиниСофия. Все още Волен Сидеров не е влязъл в сградата на американското посолство и чака пред сградата. Това съобщи депутатът от “Атака” Георги Димитров пред множеството, което е спряло пред полицейския кордон, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Димитров уточни, че Волен Сидеров и още един депутат ще бъдат приети от представител на дипломатическата мисия на Съединените щати, на когото да връчат декларацията срещу разполагането на съвместни българо-американски военни съоръжения.
Симпатизант на "Атака" обаче пък обясни пред репортер на "Фокус", че в посолството щели да бъдат допуснати четирима депутати, но без лидера на националистите Волен Сидеров. Това му било съобщено от пратениците на "Атака", които бяха допуснати отвъд полицейския кордон на територията на посолството.
Междувременно докато чакат пред посолството събралите се привърженици на “Атака” запазиха минута мълчание и сведоха глава в памет на убитите сестри Белнейски в Пазарджик. Отец Александър Петров отслужи заупокойна молитва.
Илина ГРИГОРОВА
 


Сходни връзки

"Атака" все още не е връчила декларацията си в Американското посолство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди