изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:44 EEST
Старите фамилии от БКП отново управляват държавата, заяви Бойко Борисов    
Новини Варна. “Старите фамилии от БКП, които преди години стояха начело на държавата, днес отново я управляват. Отворете архивите на националните медии и ще се объркате в коя година се намирате”, каза днес във Варна при учредяването на структурата на ГЕРБ столичният кмет Бойко Борисов.


Той заяви, че пропорционалната система трябва да отпадне, защото имало хора, които за 4 години нито веднъж не са се изказали в Народното събрание, купуват си мерцедеси, говорят сложно, но забравят от кое село са дошли. “Имам много приятели роми, които ми казват, че сред тях няма такива хора, които да крадат като българските министри”, подчерта Бойко Борисов. Той прогнозира, че трети и четвърти блок на АЕЦ “Козлодуй” ще бъдат затворени, но след това отново ще заработят в ръцете на частни фирми.
Информацията е на радио “Фокус” - Варна.
Деян МИХАЙЛОВ

Варна. “Ако Йордан Лечков е виновен за нещо, нека да се каже ясно, а не от 250 кмета в България да бъде тормозен само той.” Това каза днес във Варна кметът на София Бойко Борисов. “Лечков за разлика от тези хора е известен по цял свят, а те са пълни анонимници”, допълни Борисов. Според него със сегашната съдебна система няма никакъв шанс да бъде осъден някой в държавата. “Категоричен съм, че не се е осъществила никаква реформа в съдебната система. Управляващата коалиция трябва да си тръгне на всяка цена колкото може по-бързо и да дойдат реформаторите”, подчерта Бойко Борисов.
Днес ГЕРБ подписа във Варна и меморандум за сътрудничество с Асоциацията на корабните брокери и агенти.
Информацията е на радио “Фокус” - Варна.
Деян МИХАЙЛОВ

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Старите фамилии от БКП отново управляват държавата, заяви Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди