изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:22 EEST
УЧРЕДИХА ПЪРВАТА В БЪЛГАРИЯ ОБЩИНСКА СТРУКТУРА НА ГЕРБ    
НовиниПървата в страната общинска структура на сдружение "Граждани за европейско развитие на България" /ГЕРБ/ бе учредена снощи в Каварна.

В учредяването участваха Мина Илиева /член на УС на ГЕРБ/, председателят на регионалния клуб в Добрич Румен Иванов и кметът на Каварна Цонко Цонев, който е член на ГЕРБ. За председател на общинската структура бе избран Росен Димов, а в ръководството влизат още Десислава Якимова и Иван Димов.
По време на учредяването Р. Иванов изясни проблема с т.нар. преминаване на структурите на "Атака" в Добричка област към ГЕРБ. Той подчерта, че ГЕРБ не се бърка във вътрешнопартийните работи на "Атака" и че ставащото е вътрешнопартиен проблем на "Атака". Що се отнася до това бивши членове на партията да се приобщават към ГЕРБ, Румен Иванов заяви, че те трябва да изпълнят общоприетата процедура за приемане на членове в сдружението. Тоест да подадат лични заявления, в които приемат устава на ГЕРБ. На срещата бе коментиран с тревога и вчерашният доклад на Европейската комисия и факта, че ще се чака до октомври, за да бъде оповестено становището относно присъединяването на България и Румъния към ЕС.
На учредяването на общинската структура присъства и досегашният областен координатор на "Атака" Радостин Мирков. За НДТ той заяви, че е решил да присъства, защото това събитие е част от Добруджа и е редно да бъде уважено.
 


Сходни връзки

УЧРЕДИХА ПЪРВАТА В БЪЛГАРИЯ ОБЩИНСКА СТРУКТУРА НА ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди