изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:01 EEST
БЪЛГАРСКОТО БРАШНО... В СЪСЕДНА РУМЪНИЯ    
ЛюбопитноЗемеделският министър Шиваров и неговите люде тръбят как положението със зърното у нас е спокойно, почти на принципа "спокойно моряци, корабът потъва", докато цели градове и региона заменят насъщния с вафли.

 Да, зърно и брашно има - произвела го е България, но то не винаги е в родината. Това потвърди и добричката бизнесделегация, завърнала се преди броени дни от бизнесфорум в Констанца. Зам.-кметът Тошко Стоев сподели, че в магазините на северната ни съседка масово се продавало брашно българско производство, с марката на... мелничния комбинат в Бургас, който първи нададе вой, че няма зърно.
СТУДЕНТИ ЩЕ СЕРВИРАТ С ВЕЛОСИПЕДИ
В събота и неделя Българо-холандският институт по туристически мениджмънт в курорта Албена ще бъде домакин на уникална по рода си изява "Национален туристически уикенд". Отбори от студенти, изучаващи туризъм, ще мерят сили при решаване на маркетингови казуси в състезания по сервиране с... велосипеди, в турнир по плажен волейбол, в кухнята на ресторанта на хотел "Маастрихт" и в залата, където ще подреждат маси.
НДТ - 17 май 1996 г.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКОТО БРАШНО... В СЪСЕДНА РУМЪНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди