изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:28 EEST
Бойко Борисов: Ще направя партия, когато изпълним два критерия - ресурс от качествени хора и икономическа, социална програма    
Политика София. Ще направя партия, когато изпълним два мои критерия – първо, да имаме необходимия ресурс от качествени хора. Второто, да имам икономическа, социална програма, като за целта съм поканил немски експерти и български специалисти.

Когато имаме това на дневен ред, тогава; най-лесно се прави партия. Това заяви в интервю за предаването “Денят започва” на БНТ кметът на София Бойко Борисов, визирайки сдружението ГЕРБ.
Вие виждате, че без да я правя, тя набра скорост, за която могат само да й завиждат, отбеляза още той.
По думите му, най-лесно е да се направи. Важно, според него обаче, е така да се направи, че след това тя да има смисъл. 

Докладът на Европейската комисия съвпада с оценката на българските граждани, заяви в интервю за предаването “Денят започва” на БНТ кметът на София Бойко Борисов.
Той упрекна правителството, че с тази си политика няма да предоговарят нищо, а ще се съгласяват на всичко, което им се налага и затова е сигурно, че ние ще бъдем приети в ЕС.
Запитан дали нещо трябва да се предоговаря, кметът отговори лаконично, визирайки III и IV блок на АЕЦ “Козлодуй”.
Проблем, по думите му, е, изпадайки в унизителното положение да чакаме да ни приемат, не ни дава възможност да предоговаряме или да искаме нещо повече да получим от ЕС.

 http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Ще направя партия, когато изпълним два критерия - ресурс от качествени хора и икономическа, социална програма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди