изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:07 EEST
ГРЪМОТЕВИЦА УБИ В ПЛЕНИМИР МЪЖ ОТ С. ЛЯСКОВО    
НовиниПрез изминалото  денонощие на територията, обслужвана от ОД"Полиция" - гр. Добрич, са регистрирани  4 престъпления и произшествия.

           1.На 18.05.2006г. в гр. Добрич, неизвестно лице е влязло в паркиран в района на ЖК"Добротица" лек автомобил и е извършило кражба на автокасетофон.                  
   По случая работят служители на Първо РПУ-Добрич, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.
                    Образувано е полицейско дознание.
                    2. На 18.05.2006 г., около 16.45ч., по време на гръмотевична буря в землището на с.Пленимир, общ. Ген.Тошево, поразен от мълния на място е загинал 54 годишен жител на с. Лясково, общ. Добричка. Починалият мъж е работил като пастир в с.Пленимир.
                    Произшествието е посетено от служители на РПУ Ген.Тошево. Трупът е транспортиран до Съдебна медицина - Добрич. Образувано е дознание.
   
                   През изминалото  денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-Добрич са регистрирани 3 ПТП с 1 пострадал гражданин.

                    На 18.05.2006г., около 22.00ч., в района на ул."Г.С.Раковски" в гр. Ген.Тошево е възникнало пътнотранспортно произшествие при което лек автомобил "Пежо", управляван от 18 годишен водач от гр.Варна, удря 66 годишен пешеходец от гр. Ген.Тошево. В резултат  пътният инцидент, пешеходеца е получил  фрактура в областа на ребрата и охлузвания по главата. Настанен е за лечение в МБАЛ-гр. Добрич, без опастност за живота.
                    Причините довели до възникването на ПТП се изясняват.

                      За времето от 23.30ч. на 18.05.2006г. до 03.30ч.на 19.05.2006г. от служители на РПУ-Албена и Първо РПУ-Добрич са установени двама водачи на леки автомобили от с.Оброчище, общ.Балчик и гр.Добрич на 55  и 18 години, употребили алкохол над 1.2 промила. Техническите средства с който са изпробвани водачите са очели съответно 1.5 и 1,41 промила алкохол в издишвания от тях въздух.
                      Материалите по двата случая се подготвят за бързи полицейски производства, тъй като деянието на водачите е престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.
                    
           
  Поделенията на ОД ПБЗН   са  участвали в гасенето на  1 пожар   без да са нанесени материални щети и 2 АСД.

 


Сходни връзки

ГРЪМОТЕВИЦА УБИ В ПЛЕНИМИР МЪЖ ОТ С. ЛЯСКОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди