изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:43 EEST
Бойко Борисов: Десните не трябва да допускат темата с досиетата да слезе от дневен ред    
ПолитикаСофия. Десните партии не трябва да допускат темата с досиетата да излезе от дневен ред. Това заяви кметът на София Бойко Борисов в предаването на Нова телевизия “Коритаров live”.


Трябва всички досиета на всички служби да излязат наяве, в противен случай ще излезе, че само Коритаров е виновен от всички, коментира Борисов и допълни, че вътрешният министър не трябва да налага ограничаване на достъпа до досиетата.
Относно изявление на политици, че няма да гостуват в предаването на Георги Коритаров, Борисов каза: “Защо в парламента не се гнусят да сядат до агенти, защо в другите медии не се гнусят да канят агенти? Предлагам на десните след като са казали а, да докарат докрая. Докато не се разсекретят всички досиета, да не влизат такива хора в парламента”. Нека десните наложат бойкот, навсякъде, където има агенти, тогава ще им повярвам, коментира Борисов.

Бойко Борисов: Нищо не ми харесва в работата на правителството, но до 1 януари 2007 го подкрепям

София. Не се справяме добре по пътя за Европа, вкарваме държавата в евроскептицизъм и това може да ни изиграе лоша шега. Отговорност за това носят управляващите. До 1 януари 2007 ще правим всичко възможно да помагаме на правителството. Като кмет с моята администрация трябва да направим всичко възможно за столицата, защото не може да не си харесваме държавата и да чакаме отвън да ни харесат.Това заяви кметът на София Бойко Борисов в предаването на Нова телевизия “Коритаров live”.
Оставете рейтингите. Най-важните системи не се одобряват от хората- съдебната, законодателната. За МВР няма да кажа нищо лошо никога. МВР са успешни винаги и винаги се стараят много. Редовият състав е на улицата, нямат отпуск, нямат почивка. Нито едно от условията и исканията на МВР, което трябваше да стане във връзка с борбата с престъпността, не е изпълнено, подчерта Борисов и допълни, че “системата е сбъркана и трябва да се смени законодателството”.
Нищо не ми харесва в работата на това правителство, но до 1 януари нито може да се свали то, нито ще е полезно да го клатим, изтъкна още Борисов.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Десните не трябва да допускат темата с досиетата да слезе от дневен ред | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди