изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:18 EEST
СПРЯ МЕЛНИЦАТА    
ЛюбопитноДвете каварненски мелници "Камел" и "Чиракмана" спряха да мелят брашно заради изчерпване на зърното, разбрахме от управителя на "Камел" ЕАД Атанас Атанасов.

Наличностите там са от 106 тона брашно, които се разпределяли по график, определен с писмо на областния управител от 28 т.м. за общините Каварна, Шабла, Балчик и част от Ген. Тошево... Наличностите ще стигнат до 3 юни, каза А. Атанасов пред НДТ, след което щяло да се разчита на уверенията, които той е получил от областния управител, че част от зърното в Държавния резерв в Каварна ще бъде деблокирано, но все още не се знаело колко.
СЪС СЕЗАЛ НА ПАРАПЕТ СЕ ОБЕСИ МЪЖ В КАВАРНА
Пети случай на самоубийство за четири месеца в каварненската община е вече факт. Ради Водкаджиев, 63-годишен, бе намерен вчера сутринта обесен със сезал. Произшествието станало в стопанска постройка, негова собственост, на парапет, който послужил за лобно място. На ужасяващата гледка се натъкнал съсед... Води се следствие от РПУ-Каварна.
НДТ - 30 май 1996 г.
 


Сходни връзки

СПРЯ МЕЛНИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди