изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:10 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото    денонощие на територията, обслужвана от ОД "Полиция"-гр.Добрич, са регистрирани  6 престъпления и произшествия.

           1.На 30.05.2006г, около 01.50ч., след проведени оперативно - издирвателни мероприятия от служители на РПУ - Албена, в заведение на територията на КК" Албена"е задържан 16 годишен непълнолетен жител на гр. Добрич.               Непълнолетното лице е ученик в специализирано учебно заведение на територията на област Габрово. Обявен е за общодържавно издирване, тъй като през втората половина на м. май 2006 г. е избягал от училището.
                    Предстои отвеждането му по етапен ред до учебното заведение.
 
       2. На 29.05.2006г. в РПУ-Балчик е получено съобщение, за това, че неизвестни лица са влезли складово помещение на фирма на територията на гр.Балчик и са извършили кражба на стекове с бира и минерална вода, както и на известно количество безалкохолни напитки.
  По случая работят служители на РПУ-Балчик, провеждат оперативно-издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние. Образувано е полицейско производство.
     
                   3. На 29.05.2006г. в РПУ-Шабла е получен сигнал, за това, че неизвестно лице, от новостроящ се  обект на територията на гр. Шабла е извършило кражба на около 10 метра многожилен ел. проводник.
  Случая се изяснява от служители на РПУ-Шабла.
  
                   През изминалото   денонощи  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич са регистрирани 4 ПТП с материални щети по автомобилите, съответно в гр.Добрич /3/ и гр.Каварна/1/.

  В РПУ-Балчик е образувано полицейско дознание срещу 33 годишен водач на мотопед от с. Соколово, общ. Балчик, който е управлявал МПС след употреба на алкохол над 1.2 промила, а именно 1.6 промила на хиляда. Деянието на водача е престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.                         
                     
            
  Поделенията на ОД ПБЗН  не са  участвали в гасенето на    пожари и АСД.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди