изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:52 EEST
В. "Черно море", Варна: Подсъдим за 147 кг амфетамин поискал да се самоубие    
Ред и сигурностДобрич. Подсъдим по делото за държане и превоз на 147 кг амфетамин за рекордните 4 412 000 лв. е поискал да се самоубие в затвора в Белене. Добричкият окръжен съд прие вчера тройна съдебномедицинска и психиатрична експертиза за здравословното състояние на задържания Александър Владимиров Равначки (37 г.) и отказа да го пусне под домашен арест.


Подсъдимият може и да е споделял, че иска да сложи край на живота си, но няма суицидни действия. Той страда от неврастения, която не е несъвместима с условията в ареста и не пречи той да участва в съдебното разследване, се произнесоха лекари. Самият Равначки, отслабнал с близо 40 кг за няколко месеца според твърденията на адвокатите му, е видимо променен физически.
Подсъдимият е укрил близо 1 300 000 таблетки в дома си в Сандански, а после е натоварил шест чувала със синтетичната дрога в кабината на товарен камион "Скания", твърди добричката прокуратура. Шофьорът на автомобила - 42-годишният Георги Панчев Георгиев от Добрич, е другият обвиняем по процеса. Полицията задържа камиона при спецоперация на паркинг в Добрич, докато Георги Панчев уреждал курс за Сирия.
Двамата обвиняеми вече даваха обяснения пред съда, като взаимно се натопиха за далаверата. Никакви чували не съм товарил в камиона, закле се Равначки. Чувалите бяха зашити и не подозирах какво има в тях, каза пък Панчев.
Съдът ще изслуша като свидетели в края на юни международни шофьори на ТИР-ове, пътували до арабските страни. Ако двамата подсъдими бъдат признати за виновни, ги грози 15 - 20 години затвор и глоба от 200 000 до 300 000 лв.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

В. "Черно море", Варна: Подсъдим за 147 кг амфетамин поискал да се самоубие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди