изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 09:12 EEST
БИТКАТА МЕЖДУ АЛБЕНА ВУЛЕВА И СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПРЕХВЪРЛИ В ДОБРИЧ    
Новини

Водещата на "Сигнално жълто" продължава да обвинява Дългия, че нарочно я залял с бира преди три години в Албена. Иска от него 50 бона



Окръжните магистрати в Добрич вчера отложиха делото на Албена Вулева срещу Слави Трифонов. Екстравагантната водеща на "Сигнално жълто" по тв "СКАТ" съди известния шоумен у нас за нанесени неимуществени вреди – причинена болка, накърнена чест и добро име по време на международния медиен фестивал в курортния комплекс “Албена” през лятото на 2003 година. Тогава Слави умишлено, по думите на Вулева, е излял 1 литър бира върху нея. Скандалната водеща обжалва решение на Балчишкия районен съд, който постанови оправдателна присъда за Трифонов. 

Следващото заседание на процеса в Добрич е насрочено за 13 юни от 9 часа, тъй като вчера в съдебната зала не се явиха Слави и неговата адвокатка Мария Даскалова.

Вулева е предявила граждански иск в размер на 50 000 лева - 20 хиляди за нанасяне на лека телесна повреда и 30 хил. за накърнената чест, достойнство и добро име. Парите щели да отидат за благотворителност.

"Делото е отложено поради поредното неявяване на подсъдимия и неговата адвокатка. С тези свои действия те целят да избягат от наказателна отговорност, като се възползват от вратичките в българското законодателство. Обжалваме решението на Районният съд в Балчик, тъй като смятаме, че оправдателната присъда, която получи Слави Трифонов, е несправедлива. Смятам, че магистратът е бил повлиян при вземането на решението. Интересното при това дело е, че давността му изтича на 5 юни, а следващият процес е насрочен за 13 юни" - заяви Албена Вулева пред репортер на НДТ. Тя допълни, че ще вземе мерки съдията, произнесъл присъдата в Балчик, да бъде отстранен, като подаде сигнал срещу него във Висшия съдебен съвет. Скандалната тв-водеща се закани още, че ще бъде в Албена на тазгодишния медиен фестивал, който започва следващата седмица и, че основната й задача ще бъде да изкара кирливите ризи на популярните ни личности.

 


Сходни връзки

БИТКАТА МЕЖДУ АЛБЕНА ВУЛЕВА И СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ПРЕХВЪРЛИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди