изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:46 EEST
"ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ЧАКАМ ОТГОВОР НА ЖАЛБА ОТ "ВиК"    
ОбществоОплака се в редакцията на НДТ читателка на вестника от Добрич

За съдействие към редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна" се обърна нашата читателка от Добрич Елена Атанасова. Пред репортер на вестника тя разказа следното: "Имам вила в района на "Златната рибка" - по пътя между Албена и Балчик. Служителите на водното дружество два пъти ми взеха пари за една и съща вода. Подадох жалба тук, в Добрич, която е от дата 28.04.т.г. и е с входящ номер 1524. При подаването й ми казаха, че в едномесечен срок ще имам отговор. До днес /б.а. - 4.06./ никой не ми е отговорил".
Потърсихме за коментар управителя на "ВиК" - Добрич, Величко Василев. След като го запознахме с жалбата на гражданката, той заяви: "През 1999 г. дамата сама е демонтирала водомера си, на който е имало отчетени 23 куб. вода, без те да са платени. До 2005 г. тя е била без водомер. Миналата година отново сама е монтирала водомера и при контролна проверка от наши служители за поставяне на пломба е отчетена вода на новия водомер - 33 кубика. От 1999 г. с тази дама се водят срещи и разговори, като тя настоява да свалим старите 23 кубика и да й останат като задължение за плащане само 10 кубика от общите 33 по новия водомер".
 


Сходни връзки

"ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ЧАКАМ ОТГОВОР НА ЖАЛБА ОТ "ВиК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди