изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:58 EEST
"DARIKNEWS" ГРАБНА ГОЛЯМАТА НАГРАДА В УЕБ-ФЕСТИВАЛА    
ОбществоЗавърши 12-ото издание на Международни медийни събития в Албена. За пореден път среща си дадоха представителите на четвъртата власт, като се хвърлиха в благородна надпревара - да демонстрират това, което се постигнали в професионален аспект като израстване за една година. За първи път тази година участие в проявите взеха и колеги от Испания, Молдова и други държави, като общият брой достигна 500 души. Надпреварата във всички фестивали бе голяма, но също така и съпътствана с много партита и забавления.

Сред фестивалите, които се очакват с най-голямо вълнение, винаги са тези за радио и телевизия. Тази година "Дарик радио" отново се включи в конкурсната програма, като спечели шест първи и две специални награди.
Dariknews.bg спечели първа награда в раздела „On-line новини" на Web фестивала в рамките на Медийни събития 2006. Интернет сайтът на електронната медия бе отличен и заради това, че предлага регионални вести от 17 области на страната.
В телевизионния конкурс две награди в категория новини и публицистика спечели Нова телевизия, а БНТ взе награди за три предавания, като най-познатото на всички е "Панорама". Престижно международно жури реши, че най-добрият разследващ репортаж е на Васил Иванов от Нова телевизия, а най-доброто спортно предаване в ти ви ефира е "Спортен свят" с Крум Савов.
Закриването на дванадесетото издание на международния медиен фестивал се състоя снощи, като грандиозното шоу бе предавано на живо от Нова телевизия. 
В рамките не проявите тази година за първи път се проведе и състезание с джетове за журналисти, спонсорирано от телекомуникационната компания. Над 30 бяха участниците в него. С най-добро време 1.32:60 на първо място се класира Атанас Михайлов от БНТ, на три стотни след него се нареди Емил Олованов, а трети остана Атанас Малеев от телевизия Fox Life.
Само шест стотни деляха световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки от челната тройка, който бе специален гост на Международните медийни събития и също се включи в състезанието. С най-много участници, десет на брой, се представи екипът на Би Ти Ви.
 


Сходни връзки

"DARIKNEWS" ГРАБНА ГОЛЯМАТА НАГРАДА В УЕБ-ФЕСТИВАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди