изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:47 EEST
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЯХА ОТЛИЧЕНИ ТАЛАНТИ ОТ ЦРД НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС    
ОбществоЗа пореден път млади, талантливи изпълнители от Центъра за работа с децата се завърнаха с отличия от национална проява.

 На 10 и 11 юни те са взели участие в първото издание на конкурса за изпълнители на българска и чуждестранна песен "Морски звезди" във Варна. Няколко са наградите на възпитаниците на Веселина Куцарова и на Елена Карабельова. Те са мерили сили с талантливи деца от цяла България в категориите индивидуални изпълнители, дуети, триа и вокални групи.
Първо място във втора възрастова група са спечелили близначките Силвана и Гергана Великови. Детска вокална група "Сладурковци" са се класирали втори при дуетите във втора възрастова група.  Второ е и завоюваното място от вокално трио "Супер G" - Виолета, Яна и Валя, а дуетът Пресиян Влайков и Кристина Кирова са станали трети в трета група. Награди има и при вокалните изпълнители. В четвърта група трето място е спечелила Димитринка Бакърджиева, а поощрение - Боряна Димитрова. Също с поощрителна награда, но в трета група, е Славея Деянова.
Председател на журито е бил Хайгашот Агасян. Победителите са получили статуетки, а всички участници - предметни награди. Според В. Куцарова и Е. Карабельова, конкурсът е минал при много добра организация. Гала-концертът се е състоял в зала 1 на Фестивалния комплекс във Върна. НДТ

 


Сходни връзки

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЯХА ОТЛИЧЕНИ ТАЛАНТИ ОТ ЦРД НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди