изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:53 EEST
СВЕТЛЬО ПЕТРОВ СЕ ВКЛЮЧИ В ТУРНИР ПО ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ    
СпортВ събота и неделя в Албена се проведе подготвителен турнир по плажен волейбол за четирите добрички отбора, които ще вземат участие в Петия открит балкански работнически спортен фестивал "Балканите канят за мир".

Работническите игри  ще се състоят от 21 до 25 юни, също в Перлата на северното Черноморие. За участие в подготвителния турнир, организиран от “Аматьорска волейболна лига”, се включиха още три отбора от Добрич.

     Приятната изненада за участници и зрители бе включването на Светльо Петров – бивш футболист на “Добруджа”, ЦСКА и националния отбор, в отбора с атрактивното име “NO NAME”. От демонстрираните от него качества определено може да се твърди, че той е “най-добрия волейболист сред футболистите и най-добрия футболист сред волейболистите”. Другата атракция за всички бе играта на жените от сборния отбор “Кронос–Екопроцес” – световни шампионки от Първите световни работнически игри от 2005 година. Те играха само срещу мъжки отбори, спечелиха един мач и бяха на път да победят и във втори.

     След изиграните 21 срещи по системата “всеки срещу всеки”, на първите две места се класираха отборите на “Иванов клуб” и  “Кронос”, които тръгват за Албена с намерението да бъдат и там сред призьорите.

     Във вторник от 18 часа в зала “Добротица” ще се проведе и контролна среща по волейбол между мъжките отбори на “Иванов клуб” и “Кронос-Екопроцес”.Това ще е последната им проверка преди да се включат в спортния фестивал в Албена. Пред волейболистите на “Иванов клуб” стои задачата най-малко да защитят двете поредни втори места от предходните им участия.

 

 


Сходни връзки

СВЕТЛЬО ПЕТРОВ СЕ ВКЛЮЧИ В ТУРНИР ПО ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди