изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:19 EEST
ВСЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА    
ТуризъмВ момента в бюрото на Албена в Добрич все още има свободни оферти за лятната почивка, за тези, които не са намерили време досега да планират отдиха си на море. До края на юни отдихът в комплекс "Магнолиите" в Приморско се предлага на цена от 25 лв. на човек, като в това е включена нощувка и закуска.

35 лв. на ден на човек пък излиза полупансионът, като за вечерята има включени още червено или бяло вино и минерална вода. Това съобщи за НДТ организаторът на бюрото Миглена Добрева. Всеки желаещ може допълнително да доплати по 10 лв. на ден за обяд. По офертата "Хотел без име" до края на юни настаняването в хотели 2 звезди в Албена на база нощувка със закуска е на цена от 20 лв. на човек,а в хотелите категория 3 звезди - 25 лв.
За любителите на Северното Черноморие и лукса е офертата "Лас Минес" на комплекс "Бялата лагуна". До 30 юни почивката там по формулата "Всичко в цената" на човек е на стойност 35 лв. Продължава да е актуална още и офертата "Първите печелят", добави още М. Добрева.
 


Сходни връзки

ВСЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ЛЯТНАТА СИ ПОЧИВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди