изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:41 EET
ДВАМА ТИЙНЕЙДЖЪРИ - В РОЛЯТА НА МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ    
НовиниУченици ще въртят финансите и културата на Добрич на 23 юни, когато за първи път у нас ще отбележим професионалния празник на държавния служител

Катя Петрова от финансово-стопанска гимназия "Васил Левски" и Владимир Иванов от СОУ "Любен Каравелов" ще влязат в ролята на зам.-кметове на община град Добрич на 23 юни - Деня на държавния служител, който се чества тази година за първи път у нас, съобщиха от кметството.
По инициатива на Министерството на държавната администрация и административната реформа, съвместно с Джуниър Ачийвмънт България, в рамките на Проекта "Мениджър за един ден в държавната администрация", талантливи ученици от езикови, професионални гимназии и средно общообразователни училища в цялата страна ще имат възможността да седнат на столовете на кметове и областни управители и да почерпят от техния професионален опит. По този начин те ще имат възможността да приложат на практика получените в училище знания и да изберат държавната администрация за старт в своята кариера. За местната администрация това е шанс за реализиране на нови идеи и за позитивна промяна на имиджа на държавната администрация .
След покана от страна на Джуниър Ачийвмънт България, желаещите ученици от цялата страна имаха възможност да се регистрират на сайта на програмата, а общините-домакини имаха възможността да избират. Община град Добрич се спря на кандидатурите на Катя и Владимир, след като се запозна с автобиографиите им. Катя Петрова ще бъде "колега за един ден" на зам.-кмета по "Финанси и общинска собственост" Иван Колев, а Владимир Иванов ще "сътрудничи" на зам.-кмета по "Хуманитарни дейности" Ваня Балчева.
 


Сходни връзки

ДВАМА ТИЙНЕЙДЖЪРИ - В РОЛЯТА НА МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди