изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:02 EET
Ще направя ГЕРБ политическа партия, когато се подготвим за това, заяви Бойко Борисов    
НовиниСофия. “За разлика от другите градове, които продължиха борбата за Олимпийските игри през 2014 г., за София нямаше никаква правителствена подкрепа. Там правителствата са дали пари, програми и гаранции, че градът ще стане добър. Целта ни беше, ако можеше да се смилят над нас и това беше нашата програма, ние казваме: “Ако ни изберете, с вашите пари ние искаме да направим град.

Иначе нямаме нито спортна база, нито селища”. Очаквахме, че може поради чисто политически съображения да ни изберат”, заяви в предаването на БНТ “Денят започва” кметът на София Бойко Борисов. “Ако бе децетрализирана мeстната власт и парите са при нас в кметството, ние можехме да кажем - “Ще отделим 150 или 200 млн. за тези години и ще ги дадем за пътища”, докато при нас има централизиран бюджет и парите за Олимпиадата трябваше да бъдат разписани в бюджета, за всичко това е виновно правителството”, каза още столичният кмет.
Помолен да коментира “Савойската афера”, покрай която бе намесено името на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски, Борисов заяви, че това е един много неприятен скандал. “Надявам се, че в личен план бившият премиер няма да ме разочарова. Нека да изчакаме скандалът в Италия да се доразвие. Аз винаги съм изразявал подкрепата си към царя като личност. В момента с нас се гаврят като нация всички европейски вестници”, категоричен бе столичният градоначалник.
“Ще направя ГЕРБ политическа партия, когато се подготвим, когато съм готов. Продължавам да искам предсрочни парламентарни избори. Те вече са по-близко, тъй като е видно, че правителството не се справя”, обяви Бойко Борисов.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Ще направя ГЕРБ политическа партия, когато се подготвим за това, заяви Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди