изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:19 EEST
Избраха ”Playmate 2006” с невиждано шоу    
Любопитно
Вчера в Киноцентъра се проведе невиждано досега шоу. Церемонията по връчването на наградата Playmate Of The Year 2006 се проведе сред огромни антични декори под открито небе.


Пътят на гостите беше осветен от факлите на мъже, облечени като римски гладиатори. Типично за темата Playboy млади баровци фучаха по завоите на двора в Киноцентъра със супер луксозните си спортни коли. И това събитие беше уважено от звездите на Big Brother. Сред тях беше и Силвия, която също е фотомодел на Playboy. Нейната колежка Жана от "Сделка или Не" не спря да флиртува с фотографите. Въпреки че тази нощ футболът бе напълно засенчен, за да връчи награда дойде Валери Божинов. След около час и половина закъснение Зуека и Рачков се появиха с колесница, теглена от бели коне. Колконката беше предвождана от 12-те красавици, облечени в съвсем ефирни дрехи. Всяка от тях излезе по 2 пъти на сцената, показвайки прелести. Въпреки лекия вятър, на гостите им стана изключително горещо, когато им бяха показани сластни видеоклипове от фотосесиите на момичетата. Сред кандидатките направи впечатление Милица, която очарова публиката с чувството си за хумор. Студентката по журналистика заяви, че мечтае да прекара една нощ с Милко Калайджиев. Специалната награда за Най-добра ездачка на "бик" спечели Мариела Маврова. За Playmate 2006 журито почти категорично избра Николета Лозанова. Подгласнички станаха Мина Аврамова и Илияна Пантелеева. За допълнителното забавление на гостите се погрижиха певиците, еротични модели, Лилана и Никол.
 


Сходни връзки

Избраха ”Playmate 2006” с невиждано шоу | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди