изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:56 EEST
ЗЛАТО ЗА ГЕОРГИ ДИМОВ И МАГДАЛЕНА КРЪСТЕВА    
Спорт  Георги Димов и Магдалена Кръстева (клас 18C) от клуб по спортни танци “Флорета” (Каварна) спечелиха златните медали на държавното първенство по спортни танци за купа “България”за латиноамерикански и стандартни танци.

 

 Турнирът се проведе на 24 и 25 юни и в него танцуваха юноши, младежи и състезатели до 19 години. Отлично се представиха и останалите възпитаници на треньорката Елица Александрова. Денис Чакъров и Пепи Владимирова в клас 15C завършиха на четвърто място, а Светлин Трендафилов и Гергана Георгиева – на пето.

   В спортната зала се проведе и Десетият юбилеен открит турнир по спортни танци за купата “Ротари клуб – Каварна”. В това състезание шесто място заеха две танцови двойки от Каварна. Те са за Ростислав Милков и Христина Христова (клас 13D) и Радослав Митков и Симона Димитрова (клас 13С). В клас 13D се състезаваха 18 танцови двойки, а в клас 13C – 8 танцови двойки.

   Каварна домакинства за първи път на такова отговорно състезание и според федерацията по спортни танци организаторите от клуб “Флорета” са си свършили добре работата. В двете състезания участваха общо 178 състезателни двойки, което е рекорд за всички времена, откакто в града се организират турнири по спортни танци.

Димитър АПОСТОЛОВ
 


Сходни връзки

ЗЛАТО ЗА ГЕОРГИ ДИМОВ И МАГДАЛЕНА КРЪСТЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди