изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:45 EEST
45-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа край Варна    
Ред и сигурностВарна. Движение с превишена скорост стана причина за тежка катастрофа край с. Крумово тази сутрин, тежко пострадал е 45-годишният водач, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Варна. Около 06,30 ч. по пътя Варна - Добрич , на около 100 м преди разклона за с. Крумово, водачът Т.Г. от Добрич губи контрол над микробус "Мерцедес", блъска се в крайпътно дърво и се преобръща в канавката на дясната страна на колата.

Вследствие на пътнотранспортното произшествие водачът е получил фрактури на ребра и мозъчна контузия. Той е настанен е в Реанимация на болница "Св. Анна", има опасност за живота му.
Несъобразена скорост е причина за още едно пътно произшествие, станало по пътя от местността "Ветеран" към кв. Галата. 22-годишната водачка Н.И. на лек автомобил "Рено Клио" се блъсна в крайпътно дърво. Тя и двете й спътнички са получили контузни рани, като една от тях е с комоцио.
В поделенията на ОДП-Варна са регистрирани още 3 катастрофи, при които петима граждани са леко контузени. 20 са пътнотранспортните произшествия с материални щети във Варна за времето от 08,00 до 13,30 ч. днес. Основните причини за произшествията са управление на МПС с несъобразена скорост и неспазването на дистанция.
ОД "Полиция" - Варна призовава всички водачи на МПС да намалят скоростта и да шофират с повишено внимание. Още веднъж призоваваме водачите своевременно да си направят нови разчети за придвижването си из Варна, тъй като на част от възловите кръстовища в града поради натоварения трафик стават задръствания.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

45-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа край Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди