изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:37 EEST
НДСВ НЯМА ПОВОД ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ    
ПолитикаТова се заявява в декларация на Областното ръководство на НДСВ по повод скандала около Симеон Сакскобургготски

 

С декларация излезе вчера Областното ръководство на НДСВ в Добрич по повод скандала в италианските медии и публикации в местния печат, свързани с лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски. В нея се казва, че  "Областното ръководство на НДСВ - Добрич  счита за свой дълг да изрази своето становище по  този “болезнен” за българското гражданство въпрос.

"Познавайки господин Симеон Сакскобургготски  отблизо, като знаем историята на неговия живот, поведението му на премиер и лидер на партия НДСВ, заявяваме с чиста съвест пред нашите членове, симпатизанти и съграждани, че  повод за притеснения ние нямаме. Симеон Сакскобургготски е безспорен международен авторитет и неизменно се асоциира с успеха на България и нейния напредък към европейската общност.

Ние сме абсолютно убедени, че в най-скоро време италианските институции по неоспорим начин ще докажат несъстоятелността на твърденията, касаещи нашия Лидер. През годините на участие в управлението на България НДСВ никога не е залагала на несръчно скалъпени интриги. Винаги сме работили за създаването на нормални условия, в които гражданите да проявяват и развиват своите  способности.

Ето защо напразно някои наши “доброжелатели” потриват радостно ръце. НДСВ ще излезе от изкуствено създадената  ситуация по-силна от всякога. Атаката срещу Симеон Сакскобургготски, както е ясно на здравомислещите и внимателно наблюдаващи развоя на събитията граждани на нашия град, не случайно се развихря именно в този момент. Акцията се подема само дни преди НДСВ да обяви своя кандидат за президентските избори и разчита, че очерняйки името на нашия лидер, ще навреди на кандидатурата ни. Въпреки това ние сме убедени, че нашият кандидат ще успее да спечели доверието на българското общество с умението да води страната  в качествено нова обстановка – като пълноправен член на ЕС." НДТ

 


Сходни връзки

НДСВ НЯМА ПОВОД ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НДСВ НЯМА ПОВОД ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ
Автор: Anonymous да 2006-07-01 @ 00:16 EEST

А би трябвало да се притесняват -  по време на управлението на НДСВ корупцията стана нещо естествено,те поставиха началото на шуробаджинащината ,използваха службите за разработка на неудобните за тях политици, залагаха изкусно скалъпени интриги и като капак използваха данъчното за  ревизии "до дупка" срещу лица,които искаха да елеминират от политическата сцена и за награда на послушниците си ,началника на данъчно , шефа на полицията и др.останаха на поста си,както им бе обещала Антония Първанова .Дали ще има луди да гласуват за тях или за т.н.им лидер,който дойде в страната ни и като пиавица засмука имоти за милиони ?  


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди