изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:47 EEST
София Лорен ще се снима гола на 72 г.    
ЛюбопитноНа 72 години грандамата на италианското кино София Лорен ще направи революционна стъпка в кариерата си, като за пръв път се снима гола, съобщава в. "Кориере дела сера".

Актрисата ще позира за календара на "Пирели" за 2007 г., който се смята за най-престижния календар, показващ моделите по Евино облекло. В него са се появявали най-красивите световни звезди от екрана и модния подиум като Моника Белучи и Наоми Кембъл.
    Въпреки че съпругата на Карло Понти е участвала в някои откровено еротични сцени във филмите си, особено в онези, в които си партнираше с Марчело Мастрояни, досега тя винаги е отклонявала предложенията да се разсъблече напълно пред камерата. Този път тя щяла да покаже всичко от себе си, демонстрирайки перфектна физика, освежена след лечението от алкохолна и наркотична зависимост, както донася клюката. Тялото на София обаче щяло да бъде дискретно прикрито зад няколко пласта воали. За фотосесията звездата щяла да сложи любимите си диамантени бижута, подарък от бижутерийния гигант "Дамиани".
    Преди няколко години и легендата на българската естрада Лили Иванова, която според слуховете е почти връстничка на Лорен, прие да се увековечи в еротични пози за първия брой на българския вариант на сп. "Плейбой". http://www.novinar.org
 
 


Сходни връзки

София Лорен ще се снима гола на 72 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди