изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:56 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ДАРИ ИКОНА НА СВ. ГЕОРГИ НА ЛЕГЕНДАТА БИЛИ АЙДЪЛ    
ОбществоРок-легендата Били Айдъл и екипът му, които вчера бяха в Каварна, се срещнаха с кмета на крайморската община Цонко Цонев, научи НДТ от каварненския градоначалник. Кметът е поднесъл на музиканта и колегите му за спомен рекламни материали на общината, както и икона с лика на св. Георги.

До късния следобяд музикантът, заедно с своя екип, който наброява 18 души, отмаряха в басейна на резиденция "Виктория" в Каварна, тъй като са кацнали в 3 през нощта на 11 юли. Обядът рокаджиите направиха в 17.30 ч. на стадион "Калиакра" в Каварна, където по-късно вечерта бе и самият концерт, като в менюто поискаха само риба и рибни блюда. След концерта известният британец и хората му хапнаха спагети и отлетяха за Истанбул, където е следващото им участие от предприетото мащабно турне.
Вчера по обяд вече в Каварна бяха пристигнали и музикантите от австрийската група "Beatles Unlimited". Те са настанени в общинския хотел "Каварна". За разлика от британеца и неговите американски колеги, австрийците предпочитали пържолите и шишчетата, научи още НДТ, както и два вида риба - чернокоп и сафрид.
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ДАРИ ИКОНА НА СВ. ГЕОРГИ НА ЛЕГЕНДАТА БИЛИ АЙДЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди