изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:17 EEST
ОРГАНИЗИРАТ МЕЖДУНАРОДНА ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ПО ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ    
ОбразованиеМеждународна лятна академия по електронна търговия се провежда съвместно с Международен колеж-Албена. Това е проект на Университета харщат, Норвегия, финансиран по програма Еразъм.

Решение на норвежката страна е академията да се проведе съвместно с Международния колеж.
Това е първата за страната ни подобна инициатива с международно участие, съобщиха от колежа. В академията се обучават студенти от България, Норвегия, Германия, Русия и Бангладеш. Трима от тях, показали най-високи резултати, ще получат стипендии, покриващи таксата за лятното им обучение. Всички студенти, които издържат успешно изпитите в лятната академия, ще имат възможност да учат безплатно още 3 месеца в Университета в Харщат и да защитят бакавърска степен там. Водещ преподавател е проф. Нилс Магне Ларсън - заместник ректор на норвежкия университет, световен експерт в сферата на маркетинга и електронната търговия. Част от занятията се водят от Силвена Денчева - доктор по икономика от Международен колеж. Двете страни имат сключен договор за дългосрочно сътрудничество, според който това е първата от поредица подобни международни инициативи, съобщиха още от колежа.
 


Сходни връзки

ОРГАНИЗИРАТ МЕЖДУНАРОДНА ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ПО ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди