изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:40 EEST
Пластичната хирургия вреди на производителите на бельо    
ЛюбопитноБританските моделиери са на прага на банкрута, а причината за това е, че през последните три години бюста на британките стремително се увеличава. Средният размер на бюста им е нараснал с цели 10 см, благодарение на пластичната хирургия. В момента огромни партиди сутиени малък размер залежават в складовете.

Вестник Дейли Мейл съобщава, че през последните три години продажбата на сутиени с размер 36C/36DD, което съответства на гръдна обиколка 98-101 см, се е увеличило с 30%. Експерти смятат, че увеличаването на гърдите при британките е свързано с увлечението по козметичната хирургия и имплантантите. Фитнес програмите също оказват своето влияние, тъй като през последните години те са насочени към извайването на по-закръглени форми, смятат производителите на бельо.

Изследване, проведено в началото на годината от текстилната компания La Senza, показва, че броят на жените, ползващи имплантанти, се е увеличил с 50% в сравнение с 2004г. По данни на компанията около 5600 жителки на острова са решили да увеличат бюста си през 2005 г. През 2004 г. техният брой е бил наполовина. Кевин Хенкок, представител на Асоциацията на британските пластични хирурзи, потвърди, че най-предпочитаната операция е за увеличаване на гърдите.

"Правим подобни операции все по-често с всяка изминала година. Мнозинството от жените, които си купуват бельо с по-голям размер, са притежателки на изкуствен бюст", отбелязва той. Хенкок споделя, че британките желаят гърдите им да се увеличат минимум два пъти.

Дейли Мейл отбелязва, че дамите, желаещи голям бюст, са почитателки на Ана Курникова и Серена Уилямс. Те предпочитат гърди като на знаменитите тенисистки. "Това не са зрели жени, които искат да забавят стареенето, а съвсем млади момичета, подражаващи на своите кумири", коментира имидж-консултанта на Курникова и Уилямс Шерил Кембъл.

От своя страна редакторът на британския Cosmopolitan Сам Бейкър е сигурен, че бумът на "големия размер" е заради хиперсексуалността на британките. "Всички те мечтаят за гърди а-ла Памела Андерсън, за да могат по-лесно да привличат потенциални секс-партньори. Ако не изглеждаш като Кейт Мос, а твоите мерки са далеч от тези на моделите, увеличаването на гърдите е най-сигурният начин да привлечеш мъжкото внимание. Днес това е почти толкова лесно, колкото и превръщането в блондинка", смята Бейкър.

http://curious.actualno.com

 


Сходни връзки

Пластичната хирургия вреди на производителите на бельо | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Пластичната хирургия вреди на производителите на бельо
Автор: Anonymous да 2006-07-17 @ 20:41 EEST
to i tuk ako im se uvelichi biusta e dobre,ama nashite daskichki....

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди