изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:15 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниДО КРАЯ на месеца трябва да приключи подмяната на водопровода по ул. "Сан Стефано", заяви вчера зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. Днес ще се проведе среща между изпълнителите на обекта, управителя на "ВиК" и зам.-кмета арх. Ганчев, на която ще бъде уточнено в кой ден ще бъде спряно водоподаването в целия град, за да бъдат направени връзките по магистралния водопровод ф 600.

50 ПРОЦЕНТА е изпълнена вече работата по подмяната на водопроводите по ул. "Ралица" и "Тунджа", заяви зам.-кметът арх. Пл. Ганчев. Почти на приключване е и работата по 4-ти етап в парк "Св. Георги". Все още се работи по стълбището до Хеброс банк, както и по алеята. Обектът се изпълнява по програма "Красива България", като очакванията на кметството са до 10 дни работата да привърши. Поръчани са вече 160 броя пейки за парка, както и допълнително други 40 от тип "Добрич".
КМЕТСТВОТО започна ремонт на дървения град в парка. Със средства на общината ще бъдат реконструирани дървените съоръжения и ще бъде подновен пясъкът в дървения град.
НА ПРЕДСТОЯЩАТА сесия зам.-кметът арх. Пламен Ганчев ще поиска завишение на квотата за извършване на дейности по елзахранването. "Ако бъде одобрено исканото завишение, то ще можем да заредим с остветителни тела района на "Гаази баба", където има постоянно живеещи" - каза още арх. Ганчев.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди