изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:02 EEST
АВСТРИЙЦИТЕ ЮРГЕН БАУЕР И ЮРГЕН АЙХОРН ТРЕНИРАТ В ЗАЛАТА НА "ДОБРИЧ"    
СпортДвама австрийски щангисти тренират в залата на спортен клуб "Добрич" под ръководството на Божидар Божилов. Юрген Бауер и Юрген Айнхорн са състезатели на "Климаблок" (Бухкирхен), а българският специалист е техен личен треньор.

 Юрген Бауер у в усилена подготовка за предстоящото европейско първенство за младежи до 20-годишна възраст, в което ще доказва своите възможности в категория до 105 кг. Той е шампион на своята страна и амбицията му е да остави следа и на международния подиум. Неговият сънародник е 13-годишен, печелил е много състезания в родината си, а сега се стяга за турнирите от държавното първенство на Австрия.

Заедно с двамата австрийци в залата е и Анани Ташев. Възпитаникът на четирикратната европейска шампионка Жанета Георгиева, подобно на Юрген Бауер, се подготвя за шампионата на Стария континент за състезатели до 20 години. Ето какво сподели за него Б. Божилов: "Анани е отлично подготвен и на практика е без конкуренция за титулярното място в националния отбор. Сигурен съм, че ако няма контузии, ще бъде сред медалистите в категория до 77 кг на първенството на Европа, което ще се проведе от 2 до 9 септември в италианския град Палермо."

 


Сходни връзки

АВСТРИЙЦИТЕ ЮРГЕН БАУЕР И ЮРГЕН АЙХОРН ТРЕНИРАТ В ЗАЛАТА НА "ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди