изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:11 EEST
Четири номинации за кандидат-президент обсъдиха десните    
ПолитикаСофия. Лидерската среща на десните завърши без резултат и без номинация за общ десен кандидат-президент, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Срещата продължи близо три часа. На нея са били обсъдени четири възможни кандидатури, а именно на председателя на Конституционния съд Неделчо Беронов, на депутата от ДСБ Веселин Методиев, на лидера на СДС Петър Стоянов и на Сергей Игнатов. Това съобщи на пресконференция лидерът на Демократическата партия Александър Праматарски, който бе и домакин на срещата. Праматарски обясни, че всяко едно от имената е било подкрепено от различни партии, но не е получило абсолютно одобрение.
Неделчо Беронов е бил подкрепен от най-много партии, от Демократи за силна България (ДСБ), Демократическата партия, Съюза на свободните демократи (ССД), Съюза на демократичните сили (СДС), Земеделски народен съюз на Стефан Личев и Гергьовден. Петър Стоянов също е получил голяма подкрепа. Подкрепили са го пет партии- ССД, СДС, БЗНС на Георги Пинчев, ВМРО и Гергьовден. Стоянов не е получил подкрепата на Демократическата партия, на ДСБ , а Анастасия Мозер е съобщила , че БЗНС-НС ще вземе решение на Управителен съвет кой ще подкрепи.
Александър Праматарски добави, че разговорите продължават, но заяви,че ДП този път е участвала по изключение, и че отново ще замрази своето участие.
Лидерът на ДП каза още, че не е бил съгласен и не е знаел, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще присъства на срещата.
Илина ГРИГОРОВА
 


Сходни връзки

Четири номинации за кандидат-президент обсъдиха десните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди