изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:27 EEST
С АМБИЦИИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ В ШАМПИОНСКИ СТИЛ    
Спорт“Жокей клуб `93” в Генерал Тошево отново има свои състезатели на финалите на Държавното първенство по конен спорт.

 Миналогодишният шампион в клас “Л” майсторът на спорта Николай Николов тази година участва в клас “Н” с кон Динар на квалификациите в град Шумен. Друг наш състезател, майсторът на спорта Деян Балчев, с кон Азер също преодоля квалификациите, с което и двамата отлично подготвени жокеи си осигуриха участие на финалите.

Треньорът и състезателите посветиха успехите си на 75-годишнината на клуба, която ще се чества с голям Републикански турнир по прескачане на препятствия, на който Генерал Тошево ще е домакин на 23 и 24 септември тази година.

Много са проверките за нашите състезатели до този голям за града ни форум, обясни председателят на “Жокей клуб `93” Васил Добрев. Предстоят участия в квалификациите за купата на България, Републикански турнир за купата на Софийския университет “Св. св. Кирил и Методий” в град Варна, турнир по покана на Българската федерация по конен спорт за купата на АКБ “Форест” във ВК “Русалка”, турнир по покана на Българската федерация по конен спорт за купата “Пламен и Злати Петрови” в град Каварна, междуобластните турнири в селата Телериг и Крушари.

Междувременно отборът на “Жокей клуб `93” се готви на два фронта – половината от конете са на лагер във ВК “Русалка” с треньора Божко Борисов, а другата част е с майстора на спорта Николай Николов в Генералтошевската база на клуба. Мнението на специалистите е, че “Жокей клуб `93” разполага с млади и надеждни коне за предстоящите битки. Те и талантливите състезатели и в бъдеще ще радват многобройните си фенове с нови блестящи изяви и спечелени престижни отличия. Всички постижения ще бъдат посветени на 75-годишния юбилей на клуба – години, през които жокеите утвърдиха авторитета си в национален мащаб и прославиха както града, така и общината.

Дяко ДЯКОВ

 


Сходни връзки

С АМБИЦИИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ В ШАМПИОНСКИ СТИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди