изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:46 EEST
ПСИХОПАТ ЗВЕРСКИ НАКЪЛЦА ДЕТЕ    
ЛюбопитноДете с множество кървави рани по цялото тяло било намерено вчера сутринта до Автогарата в Добрич. До него имало половин хляб и два лева.

Накълцаното телце видял таксиметров шофьор около 6.30 часа и се обадил в полицията... Броени часове след откриване на тялото е установено, че то е на 6-годишния Илиян Красимиров от Добрич... Родителите научили за трагедията в полицията. При вестта за смъртта на детето й майката Тодорка припаднала... Около 6 часа след откриването на трупа убиецът е разкрит и задържан... НДТ разбра, че това е 22-годишният Христо Витанов. Запознати коментират, че убиецът е с психични отклонения.
МОРЕТО КРАЙ КРАПЕЦ ИЗХВЪРЛИ ТРУП НА МОМИЧЕ
Около 16.30 часа на 24 юли морето изхвърлило на брега край Крапец трупа на 22-годишната Дияна Мариянова от Варна, съобщиха вчера полицаи... Следствието установило, че удавеното момиче е било болно от детски паралич и учело в социално-учебен комплекс в с. Главеница, Русенско. В Крапец 22-годишната била на лагер с група от учебния завод.
НДТ - 26 юли 1996 г.
 


Сходни връзки

ПСИХОПАТ ЗВЕРСКИ НАКЪЛЦА ДЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди